WINKELPAND GELEGEN IN CENTRUM OEGSTGEEST

De Kempenaerstraat 3 Oegstgeest

Ruime winkelruimte op goed stand gelegen.

BETREFT

Het betreft hier een fraaie winkelruimte in het hart van het centrum van Oegstgeest. De ruimte wordt te huur aangeboden in verbouwde staat, compleet met diverse voorzieningen.

Het object bevindt zich op een uitstekende stand, schuin tegenover de Albert Heijn en in de nabije omgeving van Pauw damesmode, de Etos, Pets Place en diverse overige retailketens. De ruimte wordt verkocht “as is, where is”.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte bestaat thans, op basis van huidige indeling, uit een entree, winkelruimte met aan de achterzijde een werk/productieruimte dat tevens dienst doet als opslagruimte. Het winkeloppervlak is op eenvoudige wijze te vergroten door de achtergelegen (opslag)ruimte erbij te betrekken.

De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de nabije omgeving, in de Kempenaerstraat of de aanwezige parkeerterreinen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A44 op beide op 5 minuten rijafstand gelegen is. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:

– Toilet;
– Pantry;
– Verlichting;
– Verwarmingsinstallatie;
– Frontbreedte van 7,25 meter.

TERMIJN

5 jaren + 5 jaren.

PRIJS

De huursom bedraagt € 39.000,00 per jaar.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).