WINKELPAND GELEGEN IN CENTRUM OEGSTGEEST

De Kempenaerstraat 3 Oegstgeest

Ruime winkelruimte op goed stand gelegen.

BETREFT

Het betreft hier een fraaie winkelruimte in het hart van het centrum van Oegstgeest. De ruimte wordt te koop aangeboden in huidige staat, compleet met diverse voorzieningen. Op dit moment wordt er in het object een bloemen- en decoratiewinkel geëxploiteerd, welke exploitatie eveneens ter overname wordt aangeboden. Het object bevindt zich op een uitstekende stand, schuin tegenover de Albert Heijn en in de nabije omgeving van Pauw damesmode, de Etos, Pets Place en diverse overige retailketens. De ruimte wordt verkocht “as is, where is”.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte bestaat thans, op basis van huidige indeling, uit een entree, winkelruimte met aan de achterzijde een werk/productieruimte dat tevens dienst doet als opslagruimte. Het winkeloppervlak is op eenvoudige wijze te vergroten door de achtergelegen (opslag)ruimte erbij te betrekken.

De ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de nabije omgeving, in de Kempenaerstraat of de aanwezige parkeerterreinen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A44 op beide op 5 minuten rijafstand gelegen is. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:

– Toilet;
– Pantry;
– Verlichting;
– CV Ketel (ca. 2013)
– Deels tegelvloer/ deels betonvloer;
– Frontbreedte van 7,25 meter.

TERMIJN

PRIJS

De koopsom bedraagt € 595.000,– kosten koper.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal koper een zekerheid dienen te storten of te stellen bij de notaris ter grootte van 10% van de koopsom.

HUURPRIJSAANPASSING

HUUROVEREENKOMST