BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE

Energieweg 47 Zoeterwoude

Ruime bedrijfshal met kantoorruimte op de verdieping.

BETREFT

Het betreft hier een ruime en multifunctionele bedrijfsruimte bestaande uit een bedrijfshal met kantoorruimte(n) gelegen op Industrieterrein “Grote Polder” in Zoeterwoude, nabij de A4. Deze multifunctionele bedrijfsruimte is ideaal geschikt als productieruimte en/ of opslagruimte.

OPPERVLAKTE / INDELING

Entree, hal naar de kantoren, met rechts en op de verdieping diverse kantoorruimten. Achterin het object bevindt zich een ruime bedrijfshal met entresolvloer en toegang tot een loading dock. In de bedrijfsruimte is voorts een grote industriële overheaddeur aanwezig met een ontsluiting naar het gemeenschappelijke achterterrein. De oppervlakten zijn als volgt:

– Bedrijfsruimte: ca. 670 m2
– Kantoorruimte (over twee lagen): ca. 185 m2 Totaal: ca. 855 m2

Uitbreiding van de oppervlakten van de bedrijfshal en de kantoren zijn, in overleg, mogelijk.

PARKEERGELEGENHEID

Er is voldoende, eigen, parkeerruimte beschikbaar direct voor het gehuurde.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de rijksweg A4 (Amsterdam – Rotterdam) en de N11 (Leiden – Utrecht).

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt in huidige staat, compleet, aangeboden en is onder andere voorzien
van:In de kantoren en secundaire ruimten zijn onder andere aanwezig:- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; – Vloerbedekking;- Centrale verwarming;- Airco;- Pantry; – Toilet;In de bedrijfsruimte is voorts onder andere aanwezig:- Industriële betonvloer; – Lichtkoepels;- Grote overheaddeur;- Verlichting;- Loading dock

TERMIJN

De huurprijs bedraagt 5 + 5 (optie)jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs voor het geheel bedraagt €3.700,– excl. BTW per maand.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storen c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).