WINKELPAND GELEGEN IN WINKELCENTRUM FLORIANDE

Genderenplein 1 Hoofddorp

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum “Floriande” te Hoofddorp

BETREFT

Te huur een winkelunit van ca. 100 m2, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Floriande” in Hoofddorp. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Albert Heijn, Dirk,Bruna en diverse andere winkels. Deze unit is niet geschikt voor horeca, afhaal- bezorgdiensten en of dienstverlening.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte is ca. 100 m2 groot.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op het zeer ruime naastgelegen parkeerterrein. In het winkelcentrum zijn er drie ruime parkeerterreinen aanwezig.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 10 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd met pantry en toilet.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

PRIJS

De huurprijs is op aanvraag.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).