HORECARUIMTE MET WONING

Hoofdstraat 216 Sassenheim

Horecaruimte met bovenwoning in het directe centrum van Sassenheim.

BETREFT

Horecaruimte in het centrum van Sassenheim. De ruimte leent zich uitstekend voor een pizzeria, broodjeszaak of overige horeca-activiteiten. Het object wordt aangeboden met bovenwoning van ca. 80 m2 groot. De bovenwoning is apart ontsloten via de naastgelegen poort aan de rechterzijde. In overleg is de horecaruimte los te huur van de woning die is gelegen op eerste verdieping.

OPPERVLAKTE / INDELING

De ruimte is totaal ca. 160 m2, gelijkelijk, verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond en een woning op de eerste verdieping.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de nabij gelegen parkeerterreinen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de A44 en die op 5 minuten rijafstand gelegen is. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd in huidige staat en is voorzien van:

– pui;
– tegelvloer deels;
– elektra;
– verlichting;
– toiletten;
– CV installatie;

Tevens zijn er diverse horeca-apparaten (ovens/grill en koelingen) en inrichting ter overname.

TERMIJN

De huurtermijn 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 29.000,– per jaar (zonder BTW) voor het geheel. De huurprijs voor alleen de begane grond (horecaruimte) bedraagt € 18.000,– (zonder BTW) per jaar.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).