HORECARUIMTE/ WINKELRUIMTE IN LEIDEN ZUID

Omegaplantsoen 826 Leiden

Zeer fraaie, startklare, horecaruimte met een mogelijkheid van een terras nabij de Campus (Lammenschanspark) in Leiden-zuid. De ruimte is thans in gebruik als lunchroom.

BETREFT

Te huur fraaie en ruime horecaunit, gelegen in het herontwikkelde Lammenschanspark (direct naast het ROC) in Leiden. Deze ruimte is helemaal afgemaakt en direct te betrekken. Gezien het ruime bestemmingsplan zijn er diverse uiteenlopende activiteiten op deze locatie toegestaan.

OPPERVLAKTE / INDELING

Deze ruimte bestaat thans, op basis van de huidige indeling, uit een zeer breed front met een ruim winkel- c.q. horecaopppervlak. Het totale oppervlak bedraagt ca. 140 m2. Voor het pand bevindt zich ruimte voor een terrasmogelijkheid.

PARKEERGELEGENHEID

In de nabijheid zijn diverse parkeermogelijkheden aanwezig.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid waaronder een NS station om de hoek.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd. De ruimte is thans o.a. voorzien van:

– zeer breed front;
– toiletgroep;
– afgewerkte wanden;
– tegelvoer;
– systeemplafond (deels);
– magazijnruimte;
– diverse installaties;

Voorts zijn er een aantal zaken ter overname zoals volledige keuken inventaris en meubilair.

TERMIJN

In overleg.

PRIJS

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 2.100,– excl. BTW per maand.

De overnamesom voor goodwill & inventaris bedraagt
€ 37.500,– excl. BTW

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Het “Huishoudelijk Reglement” zal onlosmakelijk deel uitmaken van de op te stellen huurovereenkomst.