KANTOOR/ PRAKTRIJKRUIMTE GELEGEN IN NOORDWIJKERHOUT

‘s-Gravendamseweg 2 B/C Noordwijkerhout

Kantoor/ praktijkruimte op goed bereikbare locatie gelegen.

BETREFT

Te huur kantoor/ praktijkruimte aan de rand van Noordwijkerhout tegen Voorhout aan. Dit leuke gebouw is solitair gelegen en heeft goede parkeermogelijkheden. Op dit moment bestaat de ruimte uit 2 x 35 m2 ruimte die eventueel ook los te huur zijn. Verbouwing en aanvaarding zijn nader in overleg met verhuurder overeen te komen.

OPPERVLAKTE / INDELING

De ruimte bestaat thans uit 2 ruimten van totaal ca. 35 m2 per ruimte. Deze ruimten zijn samen te voegen tot een ruimte van ca. 70 m2, verdeeld over een begane grond van ca. 40 m2 en ca. 30 m2 verdieping.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op het aanwezige parkeerterrein.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A4 die op 10 minuten rijafstand gelegen is. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is o.a. voorzien van:

– toilet
– verlichting
– pantry

Aanpassingen en verbouwingen zijn nader in overleg met verhuurder bespreekbaar.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren. Een kortere huurtermijn is bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs voor het geheeld bedraagt € 700,00 excl. BTW per maand. De huurprijs voor een gedeelte (ca. 35 m2) is nader in overleg.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).