BELEGGINGSOBJECT GELEGEN IN CENTRUM LEIDEN

Steenstraat 11 Leiden

Karakteristiek object in drukke aanloopstraat.

BETREFT

Te koop fraai en karakteristiek beleggingsobject gelegen in het centrum van Leiden, vlakbij het Centraal station in de aanloopstraat naar het kernwinkelgebied. Het object is volledig verhuurd en betreft een ijssalon op de begane grond en een ruime woning met groot dakterras op de verdiepingen. Het bouwjaar is omstreeks 1650.

OPPERVLAKTE / INDELING

Entree op de begane grond naar de ijssalon met een winkelruimte op de begane grond met aan de achterzijde een magazijn/ productieruimte. Trap naar de verdieping met aan de voorzijde een ruime woonkamer voorzien van keuken. Aan de achterzijde een kamer met toegang tot het dakterras (ca. 32 m2). Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 156 m2 bestaande uit:

– Begane grond (ijssalon) : 72 m2
– Eerste verdieping (woning) : 40 m2
– Tweede verdieping (woning) : 44 m2

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren is goed mogelijk in de nabije omgeving zoals in de parkeergarage Lammermarkt.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A44 op beide op 5 minuten rijafstand gelegen is. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, in huidige en verhuurde staat opgeleverd.

Het object is volledig verhuurd met als ingangsdatum 1 oktober 2022 voor de duur van 5 + 5 jaren. De contractuele huur bedraagt € 32.500,00 (zonder BTW) per jaar.

PRIJS

De koopsom bedraagt € 590.000,– kosten koper.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal koper een zekerheid dienen te storten of te stellen bij de notaris ter grootte van 10% van de koopsom.