KANTOORRUIMTE IN DE STEVENSBLOEM

Stevensbloem 269 Leiden

Ruime kantoor/ praktijkruimte in de Stevenshof

BETREFT

Het betreft een fraaie en ruime kantoor/ praktijkruimte op de tweede verdieping ter grootte van ca. 137 m2. De ruimte is te bereiken middels een trappenhuis en een lift en is van alle noodzakelijke (eigen) voorzieningen voorzien. De ruimte is ideaal geschikt als praktijkruimte en of andersoortige dienstverlening. De ruimte is gelegen boven het onlangs gemoderniseerde winkelcentrum “De Stevensbloem” in Leiden zuid. In het gebouw zijn diverse zorg- en dienstverleners aanwezig.

OPPERVLAKTE / INDELING

Deze kantoorruimte bestaat twee ruimten, waarvan één grote ruimte en een kleinere ruimte. Deze unit is voorzien van o.a. een dubbele toiletgroep en uitgebreide pantry en heeft veel daglicht toetreding.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 137 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen op het terrein voor het object alwaar gratis parkeren mogelijk is.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 die op ca. 5 minuten rijafstand gelegen is. De openbaar voorzieningen zijn uitstekend te noemen. Er is een bushalte en treinstation in de directe omgeving aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object wordt in huidige staat aangeboden en is onder andere voorzien van:

– Uitgebreide pantry;
– Dubbele toiletgroep;
– Intercom;
– Lamellen;
– Vloerafwerking;

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PRIJS

De huursom bedraagt € 1.350,– excl. BTW en excl. servicekosten per maand.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst wordt opgemaakt conform het model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).