WINKELRUIMTE IN WINKELCENTRUM DE LUIFELBAAN

Vijf Meiplein 39 Leiden

Fraaie en ruime winkelruimte in Leiden Zuid

BETREFT

Te huur fraaie en ruime winkelunits, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Luifelbaan” in Leiden. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Hunkemöller, Nelson, SNS bank en Kruidvat en dit winkelcentrum beschikt over meer dan 70 winkels met een grote verscheidenheid aan winkels.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte bestaat thans, op basis van de huidige indeling, uit een entree, winkelruimte, met achterin een magazijn met pantry en toiletruimte. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 245 m2 (bvo). De ruimte kan gesplitst worden in twee units met de volgende oppervlakten:

– Unit 1: ca. 155 m2 (Bvo)
– Unit 2: ca. 90 m2 (Bvo)

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de ruime parkkeerkleder onder het winkelcentrum de “Luifelbaan”. Voorts is er de mogelijkheid tot parkeren op de bovengrondse parkeerfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd. De ruimte is o.a. voorzien van toilet, pantry, vloerafwerking en CV.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

PRIJS

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 60.000,– excl. BTW en excl. promotiekosten per jaar. Voor de gesplitste units zijn de prijzen als volgt:

– Unit 1: € 37.500,– excl BTW en excl. promotiekosten per jaar (ca. 155 m2)
– Unit 2: € 23.400,– excl BTW en excl. promotiekosten per jaar (ca. 90 m2)

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Het “Huishoudelijk Reglement winkelunits Luifelbaan” zal onlosmakelijk deel uitmaken van de op te stellen huurovereenkomst. Deze is op verzoek in te zien.