DIENSTEN

Aankoop & verkoop

Naast het feit dat onderhandelen een vak apart is, zal men ook rekening moeten houden met juridische aspecten en het inzetten van de juiste marketingtools in geval van verkoop.

Aan- en verkoop vereisen strategie, professionaliteit en (markt)kennis. Als specialist doen wij niet anders en ontzorgen dagelijks onze opdrachtgevers.

Aanhuur & verhuur

Als eigenaar heeft u baat bij blijvend (huur)resultaat en behoefte aan het zo snel mogelijk verhuren van uw commerciële objecten. Wij beseffen dat naast een snelle en adequate verhuur een goede huurder de uitgangspunten zijn. Wij kunnen het ons veroorloven dit op basis van “no cure, no pay” te garanderen. Graag maken wij nader kennis met u.

Mocht u een object zien dat u wilt aanhuren? Wij kunnen u voorzien van advies en kunnen voor u het aanhuurtraject verzorgen waarbij uiteraard de nodige incentives worden uitonderhandeld.

Horeca(overname)

Oranjestate is actief in het aanbieden of aanhuren en aankopen van horeca objecten en bieden regelmatig objecten aan die geschikt zijn voor dag- en/of avondhoreca. Vaak is er sprake van een overnamesom voor de exploitatie en wij kunnen u hierover adviseren en in begeleiden.

Taxaties & waardebepalingen

Bij Oranjestate Vastgoed is de beoordeling van de waarde van uw bedrijfsmatig onroerend goed in goede handen. Wij werken met erkende taxateurs die volledig onafhankelijk zijn en staan ingeschreven in de vereiste (certificererings) registers.

Heronderhandelingen

Wij beoordelen huurovereenkomsten of deze nog aansluiten bij de huidige huurprijzen, servicekosten en (huur)voorwaarden. U kunt het einde van een (huur)termijn gebruiken om opnieuw in onderhandeling te treden met uw huurder of verhuurder en opnieuw prijsafspraken maken.

Beleggingen

Wilt u uw (vastgoed)belegging verkopen of zoekt u juist beleggingen? Neemt u dan contact met ons op. Regelmatig hebben wij panden in aanbod die niet op de website vermeld staan en een interessante investering voor u kunnen zijn.

Vastgoedmanagement

Oranjestate is actief in het beheren van vastgoed. Zowel het technische, commerciële en administratieve beheer kunnen wij voor u uit handen nemen. Vastgoedmanagement is maatwerk en neemt u contact met ons op voor een passend voorstel.

Juridische consultancy

Het huurrecht is vaak complex en vaak verwarrend. Wanneer moet de opzegging plaatsvinden, wat te doen in geval van gebreken, wat zijn de voorwaarden voor een indeplaatsstelling en wanneer kan een aanpassing van de huurprijs plaatsvinden? Wist u dat dat huurder en verhuurder van het wettelijke huurregime voor middenstands-bedrijfsruimte kunnen afwijken indien voor die afwijking een rechterlijke goedkeuring is gegeven? Wij adviseren onze opdrachtgevers op dit soort juridische vraagstukken.