WINKELRUIMTE IN WINKELCENTRUM DE LUIFELBAAN

Bevrijdingsplein 80 Leiden

Te huur horecalocatie met exploitatie (ter overname).

BETREFT

Te huur horecaruimte gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Luifelbaan” in Leiden. Deze ruimte ligt op absolute zichtlocatie en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Hunkemöller, Nelson, SNS bank, Hema, Blokker en Kruidvat en dit winkelcentrum beschikt over meer dan 70 winkels met een grote verscheidenheid aan winkels.

OPPERVLAKTE / INDELING

Deze horecaruimte heeft een oppervlakte van ca. 116 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk in de ruime parkkeerkleder onder het winkelcentrum de “Luifelbaan”. Voorts is er de mogelijkheid tot parkeren op de bovengrondse parkeerfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, casco, verhuurd. De ruimte is o.a. voorzien van toilet, pantry, vloerafwerking en CV. Tevens beschikt de ruimte op dit moment over alle voorzieningen die voor horeca noodzakelijk zijn.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 28.500,– excl. BTW en excl. service- en promotiekosten per jaar.

****Zeer lage overnamesom*****

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Het “Huishoudelijk Reglement winkelunits Luifelbaan” zal onlosmakelijk deel uitmaken van de op te stellen huurovereenkomst. Deze is op verzoek in te zien.