WINKELPAND GELEGEN IN WINKELCENTRUM BLOKHUIS

Blokhuis 47B Lisse

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum Blokhuis in het centrum van Lisse.

BETREFT

Te huur unieke hoeklocatie gelegen (aan een groot parkeerterrein) van totaal ca. 144 m2 groot, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum Blokhuis in Lisse. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Rituals, Shoeby, Albert Heijn, Van Haren en diverse andere winkels. Deze ruimte is ook geschikt voor een kantoorfunctie of maatschappelijke doeleinden en/of horeca. De ruimte beschikt over een extra zij-entree.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte is ca. 144 m2 (Bvo) groot.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op het zeer ruime naastgelegen parkeerterrein.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 10 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd met toilet, systeemplafond met verlichting en een airco (die tevens kan verwarmen). Tevens beschikt de ruimte over een extra zij-entree.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 26.500,00 excl. BTW en excl. servicekosten per jaar. De servicekosten bedragen € 225,00 excl. BTW per maand.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).