BELEGGING IN WARMOND

Dorpsstraat 82ABC Warmond

Te koop, gedeeltelijk verhuurd woon/ horecapand in het centrum van Warmond.

BETREFT

Te koop: object bestaande uit een leegstaande horecaruimte, verhuurde kantoorruimte op de begane grond en 2 verhuurde bovenwoningen in het directe centrum van Warmond. De ruimte is lokaal zeer bekend als café De Saloon. De ruimte heeft een horecabestemming en zou gebruik kunnen worden als petit -restaurant of als café- kroegbedrijf. De ruimte wordt compleet met diverse voorzieningen opgeleverd en er geen sprake van een overnamesom en/of een vergoeding voor goodwill en inventaris waardoor dit pand een buitenkans is voor een horeca-ondernemer. Op de eerste verdieping zijn 2 appartementen gelegen, die in de koop worden aangeboden.

OPPERVLAKTE / INDELING

Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Warmond, sectie D met nummer 3771 met een totale perceel oppervlakte van 99 m2. De totale oppervlakte van de opstal bedraagt ca. 180 m2, bestaande uit een begane grond van ca. 100 m2 en een verdiepingsvloer van ca. 80 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk voor de deur en de nabije omgeving van de aangeboden ruimte.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 10 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object wordt in huidige staat, “as is, where is” aangeboden in deels verhuurde staat. De begane grond (horeca) bestaat onder andere uit:

– complete bar
– divers zitmeubilair
– audio-installatie
– keuken
– tap
– airco
– dubbele toiletten
– verlichting

Er zijn geen nadere verplichtingen m.b.t. brouwerijen.

PRIJS

De koopsom bedraagt € 635.000,00 k.k.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een Ter nakoming van de verplichtingen zal koper een waarborgsom dienen te storten bij de Notaris ter grootte van 10% van de koopsom.