WINKELPAND GELEGEN IN WINKELCENTRUM TERWIJDE UTRECHT

Ella Fitzgeraldplein 4 Utrecht (Terwijde)

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum “Terwijde” in Utrecht.

BETREFT

Te huur een winkelunit van ca. 186 m2, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Terwijde” in Utrecht. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals een Action, Etos en Albert Heijn.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte is ca. 151 m2 groot en eventueel te vergroten naar een totale oppervlakte van ca. 337 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de diverse aanwezige parkeerplekken. Rondom het winkelcentrum zijn ruimte parkeerterreinen aanwezig.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A2 alsmede en de N230 die beide op een paar minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid zoals het treinstation Utrecht Terwijde dat aan de overzijde van het object gelegen is.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd met pantry en toilet.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 34.000,– per jaar excl. BTW en excl. servicekosten.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden en het winkeliersreglement.