BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE IN NIEUW VENNEP

Frankweg 65 Nieuw Vennep

Te huur fraaie bedrijfsruimte op de begane grond met kantoorruimte op de eerste verdieping.

BETREFT

Representatieve bedrijfsruimte met kantoor en badkamer. Gelegen op modern bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid met camerabewaking aan de N207. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Bouwjaar circa 2012. Ideaal voor de kleine of startende ondernemer of ZZP-er.

OPPERVLAKTE / INDELING

De oppervlakte bedraagt ca. 150 m2 verdeeld over een bedrijfsruimte van ca. 75 m2 op de begane grond en een eerste verdieping van ca. 75 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Bij deze unit behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID

Bedrijvenpark Nieuw – Vennep Zuid ligt aan de zuidkant van de stad en is uitstekend bereikbaar via verschillende wegen. Zo kan het terrein bereikt worden via de Hoofdweg, die aansluit op o.a. de N207 (Alphen a/d Rijn, Lisse en Hillegom). De N207 heeft een directe verbinding met de snelwegen A4 en A44 (Amsterdam ca. 20 autominuten, Den Haag ca. 15 autominuten, Rotterdam ca. 35 autominuten). Binnen 3 minuten zit u al op de A4.

Het centrum van Nieuw – Vennep ligt op ongeveer 5 autominuten afstand met aldaar alle (lunch) faciliteiten. De luchthaven Schiphol ligt op slechts 10 autominuten afstand. Het NS-station ligt op loopafstand.
Op het terrein zijn 2 bushaltes met busverbindingen naar o.a.het NS-station. Verder: Goed parkmanagement met o.a. overal beveiligingscamera’s en toezicht op het terrein. Zie voor meer info: www.nieuwvennepzuid.nl

OPLEVERINGSNIVEAU

Bedrijfsruimte met betonvloer, grote hoogte en kantoren met toilet, douche en pantry. Zeer veel daglicht, door ramen en lichtkoepels. De kantoorruimte is apart te ontsluiten.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 1.200,– excl. BTW per maand.
Servicekosten € 50,– per maand

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).