BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE IN NIEUW VENNEP

Frankweg 65 Nieuw Vennep

Te huur fraaie bedrijfsruimte op de begane grond.

BETREFT

Representatieve bedrijfsruimte met overheaddeur, toegangsdeur, toilet, wastafel, verwarming, elektra, aparte trapkast en stukje opslag extra boven het toilet en geschilderde vloer.
Gelegen op modern bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid met camerabewaking aan de N207
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
Bouwjaar circa 2012, aangepast in 2017
Ideaal voor de kleine of startende ondernemer of ZZP-er.
Mogelijkheid tot vergroting van de ruimte met ca. 75 m2 kantoor / showroom op de eerste verdieping. Bel of mail voor de mogelijkheden!

OPPERVLAKTE / INDELING

Ca. 75 m2 bedrijfsruimte op de begane grond met eigen luxe toiletruimte met wastafel voorzien van warm en koud water, aparte kast. Ca. 3,8 m. vrije hoogte.

PARKEERGELEGENHEID

Voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

BEREIKBAARHEID

Bedrijvenpark Nieuw – Vennep Zuid ligt aan de zuidkant van de stad en is uitstekend bereikbaar via verschillende wegen. Zo kan het terrein bereikt worden via de Hoofdweg, die aansluit op o.a. de N207 (Alphen a/d Rijn, Lisse en Hillegom). De N207 heeft een directe verbinding met de snelwegen A4 en A44 (Amsterdam ca. 20 autominuten, Den Haag ca. 15 autominuten, Rotterdam ca. 35 autominuten). Binnen 3 minuten zit u al op de A4.

Het centrum van Nieuw – Vennep ligt op ongeveer 5 autominuten afstand met aldaar alle (lunch) faciliteiten. De luchthaven Schiphol ligt op slechts 10 autominuten afstand. Het NS-station ligt op loopafstand.
Op het terrein zijn 2 bushaltes met busverbindingen naar o.a.het NS-station. Verder: Goed parkmanagement met o.a. overal beveiligingscamera’s en toezicht op het terrein. Zie voor meer info: www.nieuwvennepzuid.nl

OPLEVERINGSNIVEAU

Nette afgewerkte, per direct te betrekken zeer goed geïsoleerde unit, met verwarming, verlichting, wandcontactdozen, ruim toilet met wastafel, brandmelder, brandhaspel, voorbereidingen voor douche en pantry. Er is sprake van een aparte eigen toegangsdeur en overheaddeur.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

Huurprijs € 650,= excl. BTW per maand vooruit

Servicekosten (parkmanagement N.Vennep Zuid (oa camera’s, terreinonderhoud alg.) € 17,00 per maand; Voorschot gas, licht en water onderhoud CV en rioolrecht, gebruiskersbelasting OZB & administratie € 89,52 per maand.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).