KANTOORRUIMTE IN NIEUW VENNEP

Frankweg 65 Nieuw Vennep

Te huur fraaie en luxe kantoorruimte op de eerste verdieping.

BETREFT

Het betreft hier een fraaie kantoorruimte in een moderne bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein “Nieuw Vennep Zuid” te Nieuw Vennep.

Het pand beschikt over veel ramen.

OPPERVLAKTE / INDELING

De oppervlakte bedraagt ca. 38 m2. Eventueel extra metrage beschikbaar.

PARKEERGELEGENHEID

Bij de kantoorruimte behoort een eigen parkeerplaats.

BEREIKBAARHEID

Bedrijvenpark Nieuw – Vennep Zuid ligt aan de zuidkant van de stad en is uitstekend bereikbaar via verschillende wegen. Zo kan het terrein bereikt worden via de Hoofdweg, die aansluit op o.a. de N207 (Alphen a/d Rijn, Lisse en Hillegom). De N207 heeft een directe verbinding met de snelwegen A4 en A44 (Amsterdam ca. 20 autominuten, Den Haag ca. 15 autominuten, Rotterdam ca. 35 autominuten). Binnen 3 minuten zit u al op de A4.

Het centrum van Nieuw – Vennep ligt op ongeveer 5 autominuten afstand met aldaar alle (lunch) faciliteiten. De luchthaven Schiphol ligt op slechts 10 autominuten afstand. Het NS-station ligt op loopafstand.
Op het terrein zijn 2 bushaltes met busverbindingen naar o.a.het NS-station. Verder: Goed parkmanagement met o.a. overal beveiligingscamera’s en toezicht op het terrein. Zie voor meer info: www.nieuwvennepzuid.nl

OPLEVERINGSNIVEAU

Netjes afgewerkte per direct te betrekken zeer goed geïsoleerde, keurig afgewerkte kantoorunit met toilet, douche en pantry.
Zeer veel daglicht, door ramen en lichtkoepels.
Eigen toegangsdeur

TERMIJN

Nader overeen te komen met een minimale duur van 2 jaren.

PRIJS

Huurprijs vanaf Euro 275,– excl. BTW per maand.
Voorschot gas, licht, water € 60,– per maand o.b.v. verrekening.
Servicekosten € 15,50 per maand

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).