WINKELPAND IN HET HART VAN DE STAD

Haarlemmerstraat 152 Leiden

Winkelruimte gelegen in het directe centrum van Leiden

BETREFT

Te huur een winkelruimte van ca. 265 m2, gelegen in het, directe centrum van Leiden direct naast de Holland & Barret. Deze winkelruimte heeft een breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse landelijke winkelformules en een zeer goede passantenstroom. De winkelruimte is op een hoek gelegen wat extra mogelijkheden biedt.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte is ca. 265 m2 groot bestaande uit een begane grond van ca. 193 m2, een eerste verdieping van ca. 52 en een tweede verdieping van ca. 20 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de diverse aanwezige parkeerterreinen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede en de A44 die beide op een paar minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid zoals het treinstation Leiden centraal dat op ca. 7 minuten loopafstand gelegen is.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd in huidige staat. Op dit moment beschikt de ruimte o.a. over:

– rolluik
– toilet
– pantry
– elektra en verlichting
– wand- en vloerafwerking

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn op flexibele basis, is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs is op aanvraag.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.