WINKELPAND IN HET HART VAN DE STAD

Haarlemmerstraat 265-267 Leiden

Winkelruimte gelegen in het directe centrum van Leiden aan het Pelikaanplein

BETREFT

Op unieke locatie gelegen, te huur deze ruime winkelruimte van ca. 335 m2, gelegen in het, directe centrum van Leiden direct aan het Pelikaanplein op een absolute zichtlocatie. Deze winkelruimte heeft een zeer breed front en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse doorgangswegen in de stad. De ruimte is voorzien van een laad- en losruimte aan de achterzijde en is voorzien van een inpandige garage van 60 m2. De ruimte heeft ruime bestemmingsmogelijkheden en het gebied waar de ruimte ligt is onlangs helemaal heringericht.

OPPERVLAKTE / INDELING

Het betreft een winkelruimte met magazijn op de begane grond met totale oppervlakte van ca. 335 m2 BVO. De winkelruimte beslaat een oppervlak van ca. 275 m2 en de laad- en losruimte inclusief inpandige garage aan de achterzijde bedraagt ca. 60 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren is goed mogelijk op de diverse aanwezige parkeerterreinen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede en de A44 die beide op een paar minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid zoals het treinstation Leiden centraal dat op ca. 7 minuten loopafstand gelegen is.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd in huidige staat. Op dit moment beschikt de ruimte o.a. over:

– Toilet;
– Pantry;
– CV-installatie;
– Airco;
– Verlichting;
– Rolgordijn aan de voorzijde;
– Afgewerkte vloer
– Inpandige parkeerplaats/ opslagruimte zijdens Oude Rijn

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn op, is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 48.000,– excl. BTW per jaar.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.