WINKEL- EN HORECARUIMTE IN HILLEGOM

Henri Dunantplein 82 Hillegom

Winkel- en horecaruimte in het centrum van Hillegom.

BETREFT

Te huur: winkelruimte in het directe centrum van Hillegom. Het object is ideaal gelegen aan het Henri Dunantplein (naast de Deka Supermarkt en in de nabijheid van Albert Heijn) en beschikt over goede terrasmogelijkheden. De ruimte is eventueel gedeeltelijk te huur en ook te gebruiken voor dienstverlening. De ruimte beschikt over twee toegangsdeuren.

OPPERVLAKTE / INDELING

De ruimte is totaal ca. 153 m2 en heeft een breed front.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de nabij gelegen parkeerterreinen en in de, onder de winkels, gelegen parkeerkelder.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de N206 en N208 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid en beschikt Hillegom over een treinstation.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd in huidige staat.

TERMIJN

De huurtermijn 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 2.450,– per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).