WINKELRUIMTE IN HILLEGOM

Hoofdstraat 60 Hillegom

Winkelruimte in het centrum van Hillegom. Deze ruimte is voorzien van een hoog opleveringsniveau, heeft een goede ligging en een breed front. In de nabije omgeving zijn diverse detailketens gevestigd. Deze ruimte is tevens uitstekend te gebruiken voor dienstverlening.

BETREFT

Te huur: winkelruimte in het directe centrum van Hillegom. Deze ruimte is voorzien van een hoog opleveringsniveau, heeft een goede ligging en een breed front. In de nabije omgeving zijn diverse detailketens gevestigd.

OPPERVLAKTE / INDELING

De ruimte is totaal ca. 105 m2 en heeft een front van ca. 9 meter.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de nabij gelegen parkeerterreinen en in de, onder de winkels gelegen, parkeerkelder.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de N206 en N208 die beide op 5 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid en beschikt Hillegom over een treinstation.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd in huidige staat en is voorzien van:

– afgewerkte vloeren;
– afgewerkte wanden;
– elektra;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– airco;
– toilet;
– pantry;
– CV installatie;

TERMIJN

De huurtermijn 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 1.950,– per maand excl. BTW

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).