HOEK WINKELRUIMTE IN NOORDWIJK AAN ZEE

Hoofdstraat 62 Noordwijk

Fraaie en ruime winkelruimte in Noordwijk aan Zee.

BETREFT

Te huur fraaie en ruime (hoek)winkelunit, gelegen in de Hoofdstraat van Noordwijk aan Zee. Deze winkelruimte heeft een zeer breed front door de hoekligging en is gunstig gelegen ten opzichte van de twee parkeerterreinen, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals de Hunkemöller, Etos en het Kruidvat.De ruimte is voorzien van een zij- achter- en hoofdentree aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE / INDELING

De winkelruimte bestaat thans, op basis van de huidige indeling, uit een entree en een rechthoekige winkelruimte met achterin een pantry en toiletruimte. Tevens beschikt de ruimte over een goed toegankelijke kelderruimte.

– winkelruimte begane grond: ca. 240 m2 (Bvo)
– kelderruimte: ca. 125 m2 (Bvo)

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de aanwezige parkeerterreinen. Eén parkeerterrein is direct achter het gehuurde gelegen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via Rijksweg A44 op 10 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De winkelruimte wordt, casco, verhuurd.

De ruimte is o.a. voorzien van toilet, pantry, CV, airco, vloerafwerking, verlichting en
elektra. Er is sprake van een overnamesom van
€ 55.000,– excl. BTW voor de aanwezige voorzieningen.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 10 jaren of 5 + 5 jaren

PRIJS

De huurprijs voor het geheel bedraagt € 67.500,– excl. BTW per jaar.

De overnamesom bedraagt € 55.000,– excl. BTW.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).