LUXE KANTOOR- EN PRAKTIJKRUIMTE

Monseigneur Aengenentlaan 3 Warmond

Kantoor- of prakrijkruimte in Historisch gebouw in het Hart van Warmond.

BETREFT

Zoekt u een kantoor- of prakrijkruimte in een Historisch gebouw in het Hart van Warmond en ook nog toegang tot de aanwezige fitnessruimte? Op dit moment is te huur een tweetal nieuwe kantoorunits welke tevens uitstekend geschikt zijn voor het voeren van een praktijk. De kantoorunits beschikken over een compleet en luxe opleveringsniveau met diverse eigen voorzieningen.

Onlangs zijn deze ruimten in het project “Marius” gerealiseerd in de voormalige complex Mariënhave. Met behoud van de stijlelementen wordt het karakteristieke, historische pand gerenoveerd tot 107 frisse, modern ingerichte woningen en kantoren. Een plek waar wonen en werken een goede combinatie is en alle faciliteiten aanwezig zijn.

OPPERVLAKTE / INDELING

Twee kantoorunits:

– ca. 20 m2
– ca. 30 m2

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk voor de deur en de nabije omgeving van de aangeboden ruimte.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A4 alsmede A44 die beide op 10 minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimten worden opgeleverd met:

– Luxe pantry
– Afgewerkte wanden
– Vloerafwerking
– Verlichting
– Toiletvoorzieningen
– Toegang tot sport- en fitnessfaciliteit.
– Ruim voldoende parkeergelegenheid

TERMIJN

De huurtermijn 5 + 5 jaren. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt:

– ca. 20 m2 : € 395,00 excl. servicekosten
– ca. 30 m2 : € 450,00 excl. servicekosten

De servicekosten zijn op aanvraag. In de servicekosten zit toegang tot de fitnessruimte. Het is nader bespreekbaar om de fitnessfaciliteiten tevens ter beschikking te stellen aan de patiënten/ cliënten van huurder.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).