KANTOORRUIMTE GELEGEN IN WINKELCENTRUM TERWIJDE UTRECHT

Musicallaan 13c Utrecht (Terwijde)

Kantoorruimte gelegen in winkelcentrum “Terwijde” in Utrecht.

BETREFT

Te huur fraaie (hoek)unit van ca. 100 m2, gelegen in het, bij de consument geliefde, winkelcentrum de “Terwijde” in Utrecht. Deze ruimte heeft is gunstig gelegen ten opzichte van diverse aanvoerswegen het station Terwijde, waardoor deze makkelijk bereikbaar is. In de nabijheid van het object zijn vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Albert Heijn, Kruidvat, Aldi en de Action. De ruimte beschikt tevens over een aparte zijrentree. De ruimte is geschikt voor dienstverlening zoals voor bijvoorbeeld een makelaarskantoor, uitzendbureau, zorg- en of sportgerelateerde diensten.

OPPERVLAKTE / INDELING

De ruimte is ca. 100 m2 groot, verdeeld over een begane grond van ca. 75 m2 en een vide van ca. 25 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren (gratis) is goed mogelijk op de diverse aanwezige parkeerplekken. Rondom het winkelcentrum zijn ruimte parkeerterreinen aanwezig.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via zowel de Rijksweg A2 alsmede en de N230 die beide op een paar minuten rijafstand gelegen zijn. Eveneens zijn er goede openbaar-vervoervoorzieningen in de nabijheid zoals het treinstation Utrecht Terwijde dat aan de overzijde van het object gelegen is.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt, casco, verhuurd en opgeleverd met pantry en toilet.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 jaren.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 18.000,– per jaar excl. BTW en excl. servicekosten.

Het voorschot servicekosten bedraagt 􏰟€ 5,00 per m2 per jaar.
De bijdrage promotiekosten bedraagt 􏰟€ 14,33 per m2 per jaar.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden en het winkeliersreglement.