HORECARUIMTE - RESTAURANT

Papengracht 6 Leiden

Te huur en ter overname: restaurant in centrum Leiden.

BETREFT

Volledig ingerichte en startklare horecaruimte (restaurant) met terrasfunctie op een markante locatie in het directe centrum van Leiden. De locatie is vanaf heden ter overname en is geschikt als restaurant. Unieke kans om een hoogwaardig restaurant in Leiden te exploiteren. Deze ruimte kan per direct in gebruik worden genomen aangezien alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn.

OPPERVLAKTE / INDELING

De oppervlakte bedraagt ca. 145 m2, bestaande uit een horecaruimte van ca. 130 m2 en een opslag/ berging (koelruimte) van ca. 15 m2. Voorts is er mogelijkheid voor een terras van ca. 24 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar op diverse parkeerplaatsen aan het Rapenburg en de diverse parkeergarages in de nabije omgeving.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 en A4 die nabij gelegen zijn.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt opgeleverd in huidige staat, compleet met inrichting, keuken, (keuken) apparatuur, bar met tapinstallatie en divers meubilair.

Verder is de ruimte (gehuurde) voorzien van:

– afgewerkte vloeren
– afgewerkte wanden
– elektra
– toilet
– verlichting

Voorts is er op aanvraag een complete inventarislijst beschikbaar.

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 (optie)jaren.

PRIJS

De huurprijs en overnamesom zijn op aanvraag.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storen c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van hetConsumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).