BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE

Touwbaan 38 Leiderdorp

Bedrijfsruimte op de Baanderij in Leiderdorp

BETREFT

Te huur ruime en hoge bedrijfshal compleet met loadingdocks, kantoorruimte en overige voorzieningen gelegen op het geliefde bedrijventerrein de “Baanderij” in Leiderdorp. De ruimte leent zich uitstekend als, opslag-, expeditie- en of productieruimte.

De ruimte kan eventueel gesplitst worden en eigenaar is bereid mee te denken in mogelijke aanpassingen van het bedrijfspand.

OPPERVLAKTE / INDELING

De bedrijfsruimte aan de Touwbaan 38 Leiderdorp heeft een totale oppervlakte van ca. 1.480 m2 begane grond exclusief de aanwezige entresolvloer van ca. 100 m2. De aanwezige kantoorruimte aan de rechterzijde is ca. 18 m2.

De ruimte kan desgewenst gesplitst worden in een unit van ca. 685 m2 exclusief entresolvloer en een unit van ca. 795 m2 groot.

PARKEERGELEGENHEID

Er is voldoende parkeerruimte bij het object beschikbaar.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 en A4 die nabij gelegen zijn.

OPLEVERINGSNIVEAU

De hal beschikt onder andere over:

– verlichting
– industriële betonvloer
– verwarming
– overheaddeuren
– twee loadingdocks
– krachtstroom
– toilet

TERMIJN

De huurprijs bedraagt 5 + 5 (optie)jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PRIJS

De huurprijs bedraagt voor de bedrijfshal bedraagt € 70,00 excl. BTW per m2 per jaar en voor de aanwezige entresolvloer bedraagt de huurprijs € 35,00 excl. BTW per m2 per jaar.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van hetConsumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor deStatistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).