LOCATIE DIRECT AAN DE A4

Veenderveld 10 Roelofarendsveen

In het hart van de Randstad, direct aan de rijksweg A4 ter hoogte van Roelofvarendsveen, is een unieke locatie ontstaan voor uw bedrijf. Dit ‘’house of experience’’ biedt een uitgelezen mogelijkheid en een unieke locatie om bedrijven te huisvesten en synergie tussen deze ondernemingen te laten ontstaan.

BETREFT

Het gebouw is zeer beeldbepalend ontworpen, dat uitstekend past op de toegangskavel tot het Veenderveld. Centraal staat een grote glasgevel als afsluiting van een vide waaraan de perfect afgewerkte ruimtes per verdieping grenzen. Het strak vormgegeven lijnenspel zorgt voor een oogstreling en achter de creatief ontworpen gevels krijgt iedere onderneming de mogelijkheid een eigen “corporate identity” te bewerkstelligen. Alle vier de bouwlagen zijn via een spiraalhelling (wokkel) per auto bereikbaar tot in de bedrijfsruimte en tot op het parkeerdek. Uiteraard zijn de bouwlagen ook via een lift of trap in de centrale hal te bereiken.

OPPERVLAKTE / INDELING

Voor de verhuur is thans ca. 11.140 m2 beschikbaar. Het metrage is verdeeld over de volgende lagen verdeeld.Eerste verdieping:

PARKEERGELEGENHEID

Er zijn ca. 150 parkeerplaatsen voor algemeen gebruik beschikbaar. De parkeerfaciliteiten liggen op het terrein van het object alsmede op het aanwezige parkeerdek dat door middel van een spiraalhelling te bereiken is.

BEREIKBAARHEID

Het object is per auto uitstekend bereikbaar gezien de ligging direct aan en naast de Rijksweg A4 (Amsterdam-Den Haag). Tevens zijn er goede openbaar-vervoer voorzieningen in de nabijheid.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt “casco” opgeleverd en met een eigen toiletgroep. Eventuele nadere voorzieningen in overleg bespreekbaar

TERMIJN

De huurtermijn bedraagt 5 + 5 (optie)jaren.

PRIJS

Huurprijs vanaf € 35,– per m2/ per jaar excl. BTW en excl. servicekosten.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. 

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomstig de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door hetCentraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).