BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE

Veerpolder 5 D en E Warmond

Twee multifunctionele bedrijfsunit die zowel te huur als te koop zijn.

BETREFT

Het betreft hier twee naast elkaar gelegen representatieve en multifunctionele bedrijfsruimten met een oppervlakte van ca. 240 m2 per bedrijfshal. Elke unit is verdeeld in een bedrijfshal van ca. 120 m2 en een kantoorruimte van ca. 120 m2. Tevens beschikken de units over een verhard buiten terrein van ca. 72 m2. E.e.a. is modern van opzet en kent een hoogwaardig en compleet afwerkingsniveau.

OPPERVLAKTE / INDELING

Op de begane vloer bevindt zich een bedrijfshal (oppervlakte 120 m2 1.500 kg/m2 met een hoogte van 450 cm, welke als werkplaats of magazijn kan worden gebruikt. Op de eerste verdieping (oppervlakte eveneens 120 m2 bevinden zich meerdere kantoorruimtes. Voorterrein van 72 m2. Totaal perceeloppervlakte 192 m2 per bedrijfspand.

PARKEERGELEGENHEID

Er is voldoende, eigen, parkeerruimte beschikbaar direct voor het gehuurde.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de rijksweg A4 (Amsterdam – Rotterdam) en de N11 (Leiden – Utrecht).

OPLEVERINGSNIVEAU

VOORZIENINGEN

Toegangsdeur en een elektrische overheaddeur (410 cm hoog)Alarmsysteem met rookmelderSysteemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturenLichtstraatKrachtstroom-aansluitingen in de werkplaatsVerwarmingVloerverwarming in de bedrijfshalAirconditioningCamerabewakingSlijtvast PVC-vloer en vloertegelsHardhouten trapNooddeur aan de achterzijdeInternet- en telefoonaansluitingen in vrijwel alle ruimtesKeuken met inbouwkoelkast, -oven, -vaatwasser en close-in boilerSanitaire voorzieningenGelegen op eigen grondOvername van magazijnstellingen en kantoorkasten is mogelijk

INDELING PAND VEERPOLDER 5-D
– Toegangsdeur geeft toegang tot een apart halletje
– Brandwerende deur naar werkplaats/magazijn
– Werkplaats annex magazijn
– Hardhouten trap naar eerste verdieping
– Langwerpige gang
– Kantoorruimte
– Vergaderruimte
– Keukentje
– Archiefruimte
– Toilet

INDELING PAND VEERPOLDER 5-E
– Werkplaats met entresol
– Hardhouten trap
– Kantoorruimte
– Overloop annex magazijnruimte
– Bedrijfsruimte 1
– Bedrijfsruimte 2 met kiepkantelramen in de achtergevel
– Industriële betonvloer
– Lichtkoepels
– Grote overheaddeur
– Verlichting
– Loading dock

TERMIJN

De huurprijs bedraagt 5 + 5 (optie)jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PRIJS

In geval van huur bedraagt de huurprijs per bedrijfspand € 16.500,– per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €150,– per maand en is inclusief een tweewekelijkse schoonmaak van de kantoorruimtes en het toilet.

In geval van koop bedraagt de verkoopprijs per bedrijfspand € 265.000,– excl. BTW (informeer hiernaar) k.k.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storen c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).