BEDRIJFSHAL MET KANTOORRUIMTE

Wattstraat 2 Sassenheim

Ruime bedrijfshal met kantoorruimte met uitbreidingsmogelijkheden.

BETREFT

Het betreft hier zéér een representatieve en ruime bedrijfshal met kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein Sassenheim-Zuid. De ruimte is gunstig gelegen en ligt vlakbij een uitrit van de A44 (Den Haag – Amsterdam). De bedrijfshal wordt compleet opgeleverd en is voorzien van 7 overheaddeuren en beschikt over kantoorruimte. Het object is aan een ruim parkeerterrein gelegen en het pand is voorzien van een schuifpoort.

Desgewenst zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden voor extra opslag en/of kantoorruimte. Tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

OPPERVLAKTE / INDELING

De bedrijfshal die op dit moment beschikbaar is, is gelegen op de begane grond en heeft een totale oppervlakte van ca. 1.070 m2 groot bestaande uit een hal aan de voorzijde van ca. 342 m2 en een aangrenzende hal aan de achterzijde van ca. 728 m2 groot. De aanwezige kantoorruimte is ca. 40 m2 groot.

Tevens is er eventueel op de eerste verdieping ca. 450 m2 beschikbaar. In overleg, en afhankelijk van de voorwaarden van verhuur zou deze ruimte nader bestemd kunnen worden voor ca. 200 m2 extra kantoorruimte. Daarnaast is het mogelijk om, op deze verdieping, ca. 250 m2 extra opslagruimte te creëren die middels een voertuigenlift te bereiken is.

De totale oppervlakte is totaal thans 1.110 m2 met een extra uitbreiding tot maximaal 1.560 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren is goed mogelijk op eigen terrein of direct voor het object. Er zullen een aantal eigen parkeerplaatsen worden toegewezen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed (bushalte in de nabijheid).

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte is o.a. voorzien van:

– 7 (sectionale) overheadeuren;
– Heater/ verwarming;
– Verlichting;
– Elektra;
– Toilet begane grond (hal);
– Medegebruik van kantine en extra toiletten;
– Industriële betonvloer;
– Buiten wasplaats;
– Medegebruik van goederen/voertuiglift (draagvermogen ca. 3.500 kg);
– Parkeergelegenheid (in overleg);
– Kantoorruimte op de begane grond van ca. 40 m2.

TERMIJN

De huurtermijn bedraag 5 + 5 (optie)jaren.

PRIJS

De huurprijs bedraagt € 77.000,– excl. BTW en servicekosten per jaar.
De huurprijs bij een groter oppervlakte zal nader worden geoffreerd.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)aangevuld met Algemene bepalingen en eigenaarsvoorwaarden.