KANTOORRUIMTE IN SASSENHEIM

Wattstraat 2 Sassenheim

Kantoorruimte in verschillende oppervlakten beschikbaar.

BETREFT

Het betreft hier zéér representatieve kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein Sassenheim-Zuid. De kantoorruimten betreffen diverse ruimten die zowel als geheel als in gedeelten beschikaar zijn. De ruimten worden luxe opgeleverd, zijn er royale parkeervoorzieningen aanwezig en zijn er flexibele huurafspraken te maken. Het terrein is beveiligd en voorzien van een elektrisch schuifhek.

Tevens is er, eventueel, een gedeelte bedrijfsruimte aanwezig dat zich uitstekend leent als showroomruimte en/ of additionele kantoorruimte.

OPPERVLAKTE / INDELING

Entree op de begane grond met een ruime kantoorruimte aan de voorzijde. Op de eerste en tweede verdieping zijn er voorts 5 kantoren gelegen. De sanitaire voorzieninen zijn op de eerste verdieping aanwezig. De totale oppervlakte bedraagt ca. 190 m2 BvO verdeeld over de verkeersruimte en de navolgende kantoorunits:

Kantoor 1: begane grond: 43 m2
Kantoor 2: eerste verdieping: 35 m2
Kantoor 3: tweede verdieping (LV): 18 m2
Kantoor 4: tweede verdieping (RV): 18 m2
Kantoor 5: tweede verdieping (RA): 20 m2
Kantoor 4: tweede verdieping (LA): 13,5

Voorts zijn er diverse magazijnen aanwezig. De oppervlakte van de showroomruimte c.q kantoorruimte op de verdieping bedraagt ca. 360 m2.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren is goed mogelijk op eigen terrein of direct voor het object. Er zullen een aantal eigen parkeerplaatsen worden toegewezen.

BEREIKBAARHEID

Het geheel is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed (bushalte in de nabijheid).

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt in huidige staat aangeboden en is onder andere voorzien van:

– afgewerkte vloeren;
– afgewerkte wanden;
– elektra en kabelgoten;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– lamellen;
– diverse magazijnen/ opslagruimten;
– toile;
– pantry;
– CV installatie;

TERMIJN

De huurtermijn bedraag 5 + 5 (optie)jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PRIJS

Huur van het geheel: De huurprijs bedraagt € 19.500,– excl. BTW per jaar voor het geheel.

Extra showroomruimte/ kantoorruimte van ca. 390 m2: De huurprijs voor de showroomruimte bedraagt € 60,– per m2 per jaar (huur i.c.m. met kantoorruimte). De genoemde huurprijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.

WAARBORGSOM/
BANKGARANTIE

Ter nakoming van de verplichtingen zal huurder een waarborgsom dienen te storten c.q. een bankgarantie dienen te stellen ter grootte van 3 maanden huur inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (indien van toepassing).

HUURPRIJSAANPASSING

De huurprijs wordt jaarlijks aangepast overeenkomst de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer zoals wordt vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST

De huurovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).